fredag den 23. september 2011

Fredags tip

Dagens Fredags tip

Som jeg snakkede om i videoen, var jeg efter skoletid en tur på nørreport, og smuttede lige hurtigt forbi 10krs butikken. For at købte lækker nødder og bær, til i aften samt mandel chokolade. ( min ynglings! dog er 70% mørk chokolade sundest) Det er jo fredag, og det er min "slik" aften og så er Irmas nødder, bare et MUST have hehe. Jeg hygger mig lige nu, med mit lidt ældre udgave af Eurowoman, og en masse nødder i munden hæhæ.

 Hvornår spiser i mest slik

5 kommentarer:

 1. Super fin blog! Jeg elsker nødder! :-)

  Kig forbi min blog, og måske bliv fast læser.
  - www.joannanielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert ud, og det er jo trods alt ikke en plade marabou du kværner. ;) Man skal give sig selv lov at være usund ind i mellem, ellers bliver livet for kedeligt. :)

  Jeg spiser helt klart mest slik når jeg er sammen med veninder eller min kæreste. Det er så hyggeligt. Jeg synes også det er så hyggeligt med lidt guf til film. Som du ved har jeg dog begrænset mig enormt meget, hvilket jeg er blevet rigtig glad for. Så er det også ekstra dejligt og hyggeligt når man endelig spiser lidt usundt. :)

  SvarSlet
 3. Det så rigtigt Michelle !
  Dog have jeg ikke den store lyst til så meget chokolade i dag så synes det var udmærkede valg :)

  Jeg vil sige jeg gør det samme som dig ^ altså spiser mere slik hvis jeg er i biografen eller sammen med en veninde eller ven :) og det jo også som det skal være hehe

  SvarSlet
 4. Mmh Hvor ser det lækkert ud! :)

  Og så fik jeg endelig meldt mig som fast læser her hos dig.

  Godnat.

  Vh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.com

  SvarSlet
 5. Hej Cæcilie

  Hvor er jeg da glad for du havde lyst til at følge mig :)

  Ha en dejlig Lørdag

  Kram Simone

  SvarSlet